Η σειρά AL 590 είναι το νέο σύστημα κύριας εισόδου της ALUMINCO, σχεδιασμένο να προσφέρει άριστη στεγανοποίηση, θερμομόνωση και ασφάλεια.

Φέρει κλειδαριές ασφαλείας με ειδικούς γάντζους στην κάσα που επιτρέπουν την επιλογή 4 τύπων κλειδαριάς, 3 έως και 17 σημείων κλειδώματος.

Το σύστημα AL590 επιδέχεται μηχανισμό για άνοιγμα της πόρτας με δακτυλικό αποτύπωμα. Ο προγραμματισμός γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή με δυνατότητα καταχώρησης έως και 100 διαφορετικών δακτυλικών αποτυπωμάτων, προσφέροντας μέγιστα επίπεδα ασφάλειας και προστασίας.

Ο συνδυασμός πάνελ πάχους 38mm, προσφέρει μέγιστη ηχομόνωση και θερμομόνωση, καθιστώντας την εξωτερική πόρτα 590 σε θερμομονωτικό σύστημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αρχιτεκτονικές κατασκευές υψηλών προδιαγραφών.

Το σύστημα φέρει επίσημο πιστοποιητικό αντικλεπτικής προστασίας και ασφάλειας κατά της διάρρηξης, καθώς επίσης πιστοποιητικά ηχομόνωσης και θερμομόνωσης από το γερμανικό ινστιτούτο IFT Rosenheim. Ταυτόχρονα το σύστημα AL590 ελέγχθηκε από το ΕΚΑΝΑΛ, Ελληνικό Κέντρο Ανάπτυξης Αλουμινίου, ως προς την αντοχή του σε υδατοστεγανότητα, αεροπερατότητα και ανεμοπίεση.

Πλεονεκτήματα:

Στιβαρό θερμομονωτικό σύστημα για κύρια είσοδο κατοικιών ή επαγγελματικών
χώρων με λιτό σχεδιασμό και εξαιρετικές δυνατότητες.

Υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.

Μέγιστη ασφάλεια με την ειδική αυτόματη κλειδαριά πολλαπλών σημείων.

Επιδέχεται ειδικό σύστημα ανοίγματος με αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων και αντικλεπτικά κλειδιά.

Διατίθεται με φύλλο που φαίνεται από την εξωτερική πλευρά.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Πλάτος φύλλου: ύψος 91 mm και πλάτος 65 mm
  • Διαστάσεις κάσας : ύψος 70,5 mm και πλάτος 65 mm
  • Υάλωση ή πάνελ έως 45 mm
  • Πολυαμίδια γερμανικής προέλευσης

 

www.stsxizas.gr

Copyright © 2021. All Rights Reserved.